Jánosháza

2014.12.09. 12:45

Adventi dallamok - Az Animato Énekegyüttes és vendégei Jánosházán

Jánosháza - Az Animato Énekegyüttes az idén is adventi koncerttel köszöntötte a közönséget. Az eseményre vendégeket is hívtak.

Illés Zsuzsa

A koncertre a Szent Imre Általános Iskola tornatermében került sor, olyan neves együttesek közreműködésével, mint a Süle Ferenc karnagy által vezetett celldömölki Liszt Ferenc Kórus és a felvidéki testvértelepülés, Janovce (Jánosháza) kórusa, az Erika Slezáková-Števková által vezetett Magnólia Énekkar. Fellépett rajtuk kívül a Szent Imre Általános Iskola gyermekkórusa, a város egyházi kórusa, és természetesen a házigazda Animato Énekegyüttes. Mindhárom jánosházi kórus vezetője Nagy Béláné.

Részt vett a jánosházi adventi esten a celldömölki Liszt kórus is, ezúttal is Süle Ferenc (elöl, balra) vezényletével. Fotó: Illés Zsuzsa

A rendezvényt Molnár Terézia, az iskola igazgatója köszöntötte és dr. Balás Endre jegyző nyitotta meg.

Az est fellépői kórusművekkel és régi közkedvelt dallamokkal tették meghittebbé a hallgatók számára a karácsonyra való lelki felkészülés időszakát.

Az est a kórusok megvendégelésével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!