Jánosháza

2016.10.14. 14:40

Kövekre festett képeket kapnak majd a kitüntetettek

Jánosháza - Kőre festett emléket kapnak a jövő évi kitüntetettek. Egy helyi kötődésű művész alkotásaiból vásárolt az önkormányzat.

Bakos Ágnes

Kiss András megmutatta az alkotást, amit kapnak az elismertek Fotó: Szendi Péter

Szívesen örökít meg jánosházi lakóházakat, utcarészleteket és az Erdődy-Choron-várkastélyt is Bihari Puhl Levente. Különlegessé teszi a képeit az is, hogy milyen felületre kerül a festék. Kőlapra, vászonra, kerámiára, fára - gyakorlatilag mindenre fest a művész, realisztikus ábrázolással. A jánosházi kötődésű alkotó munkáiból nemrégiben rendeztek kiállítást a művelődési házban - óriási sikerrel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az önkormányzat emblémának választott képeket. - A városi kitüntetettek fognak kapni ezekből - mutatta a hivatalban Kiss András polgármester. Egymás mellett sorakoznak a várkastélyt ábrázoló kövek, majd a jövő tavasszal kapják meg a város kitüntetettjei. Bihari Puhl Leventét pedig várják vissza egy újabb kiállításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!