nyereményjáték

2018.02.02. 15:00

A DISZNÓTOROS RECEPTKÜLDŐ VERSENY JÁTÉKSZABÁLYZATA

  • A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA
  •  

    A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124., a továbbiakban: Szervező).

     

  • A NYEREMÉNY
  •  

    A beküldési határidő végéig beérkezett Pályázatok közül a Vas Népe szerkesztőség választása alapján a győztesek az alábbi nyereményekben részesülnek

    -1 db Kerámia edény (Albert Attila magyarszombathelyi keramikus által készített)

    -1 db receptkönyv

    a szarvaskendi V. Gasztronómiai Fesztivál felajánlásával.

     

     

  • A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK
  •  

    A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: Játékos).

     

    A játékban nem vehetnek részt a Mediaworks Hungary Zrt., valamint érdekeltségi körébe tartozó más gazdasági társaság, illetve a játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökség(ek), ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mind ezek közeli hozzátartozói.

     

  • A JÁTÉK IDŐTARTAMA
  •  

    A játék 2018. január 31. napján kezdődik, és 2018. fabruár 8. napján 12.00 óráig tart.

     

  • A JÁTÉK MEGHIRDETÉSÉNEK MÓDJA
  •  

    A játékot a Szervező a www.vaol.hu oldalon hirdeti meg.

     

  • A JÁTÉK MENETE
  •  

    6.1. Részvétel

     

    A játékban való részvétel feltétele, hogy a játék időtartama alatt a Játékos a Szervező hivatalos vaol.hu (ide majd jön a link) oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse és a kizárólag saját szellemi termékének minősülő tárgykörbe tartozó receptet beküldje.

     

    Egy Játékos bármennyi recepttel nevezhet.

     

    A feltöltendő fájlok minden esetben .doc vagy .docx kiterjesztésűek lehetnek.

     

    6.2 Eredmény

     

    A Nyertesek személyét a szavazás lezártát követő 24 órában állapítja meg a Szervező.

     

    6.3. A Nyertesek értesítése, a nyeremények kézbesítése

     

    A Nyertesek személyének megállapítás napjától számított 3 munkanapon belül a nyertesek nevét a Szervező hivatalos www.vaol.hu  weboldalán közzéteszi, valamint nevezés során megadott e-mail üzenetben veszi fel velük a kapcsolatot.

     

    A kapcsolatfelvételt követően a Szervező egyezteti a nyeremény átvételének részleteit.

     

    Amennyiben a nyertessel a megkereséstől számított 3 napon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot a megadott e-mail címen, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

     

    A Játékos köteles együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

     

    6.4. A Nyeremények átadása

     

    A nyeremény átadására a nyereményről küldött tájékoztató e-mailben megadott időpontban és helyszínen kerül sor a személyazonosság igazolása után. Az átadás-átvétel tényéről jegyzőkönyv készül.

     

    A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. A nyereményt az adategyeztetést követően a Szervező adja át a nyertes részére.

     

    6.5. Kizárás a játékból

     

    A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

    - a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét;

    - a sorsolás eredményéről értesítő levélre 3 napon belül nem válaszol;

    - bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;

    - bizonyítható, hogy a játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;

    - a játék lebonyolításhoz és a nyeremény átadásához szükséges adatait nem adja meg;

    - jelen szabályzat bármely pontját megsérti.

     

  • A SZERVEZŐ FELELŐSSÉGE
  •  

    A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a 18. év alatti, illetve cselekvőképességében korlátozott, vagy cselekvőképtelen személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

     

  • ADATKEZELÉS
  •  

    8.1 Tájékoztatás

     

    A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes.

     

    A Játékos szavatolja, hogy a jelentkezés során megküldött recepten a saját szellemi terméke szerepel.

     

    A Játékos ezennel tudomásul veszi, hogy a megjelölt személyes adatait a játék Szervezőjének, mint Adatkezelőnek adja meg.

     

    Szervező adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH – 107452.

     

    A Szervező tájékoztatása alapján, az adatait az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítja, és kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra használja.

     

    A játék résztvevőinek adatait a Szervező a jelen játékszabályzatban meghatározottaktól eltérő célokból nem kezeli, és nem dolgozza fel.

     

    A Szervező a nyertes Játékosok által rendelkezésre bocsátott információkat kizárólag a nyereményekkel kapcsolatos kapcsolatfelvétel és a nyeremény átadása céljából használhatja fel, azokat díjmentesen nyilvántartásba vegye a jelen játék lebonyolítása és dokumentálás céljára.

     

    A nyertesek tudomásul veszik, hogy a játékkal kapcsolatban rögzített személyes adataikat az Szervező azon munkatársai ismerhetik meg, akik közreműködnek a játék megszervezésében és lebonyolításában, valamint a jelen szabályzatban meghatározott célok megvalósításában.

     

    A Játékos az adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.

     

    A Szervező a Játékosok személyes adatait kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja, majd azokat a nyeremények sikeres átadása után törli, kivéve ha a játékos hozzájárult ahhoz, hogy a megadott személyes adatait reklám, és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználja a Szervező.

     

    Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

     

    A Szervező kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik személyt, akiknek adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ezirányú kötelezettségeinek teljesítésére.

     

    A Játékos adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat.

     

    8.2 Hozzájárulás

     

    Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban,

     

    - a jelen szabályzat elfogadásával és a játékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy saját neve, lakótelepülésének a neve és beküldött receptje a Szervező www.vaol.hu weboldalán és a Szervező által kiadott online és nyomtatott, sajtótermékekben megjelenjen. Ennek megfelelően a Játékos tudomásul veszi, hogy Pályázatáért semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Játékban való részvétel során bocsátotta a Szervező rendelkezésére. A Játékos a jelen Játékszabály elfogadásával egyben hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotót, receptet a Szervező az általa kiadott online és nyomtatott, sajtótermékeiben felhasználhatja.

     

    - A Játékos szavatolja, hogy az általa beküldött Pályázat a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb jogát vagy a jelen Játékszabályban foglalt feltételeket, rendelkezéseket.

     

    - hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím), a Szervező a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) rendelkezéseinek megfelelően kezelje.

     

    - feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) jelen játék lebonyolítása során az nyeremények kézbesítése céljából, a játék időtartama alatt felhasználja.

     

  • KAPCSOLAT
  •  

    A játék kapcsán érdeklődni lehet a [email protected] e-mail címen.

     

  • VEGYES RENDELKEZÉSEK
  •  

    A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

     

    A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókat a Szervező köteles megfizetni.

     

    A Játékos a játékkal, a jelen szabályzattal, illetve annak értelmezésével kapcsolatos bármely kérdésben a Szervező döntését fogadja el irányadónak.

     

    A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, és az Info tv. vonatkozó §-ai irányadóak.

     

    A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

     

    Kelt: Budapest, 2018. január 30.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!