Káld

2010.12.06. 11:19

Szép- és helyesíró verseny Káldon

Idén nyolcadik alkalommal rendeztük meg Káldon a területi szép- és helyesíró versenyünket a környékbeli iskolák számára - nyilatkozott Pörge Judit tagiskola vezető.

Dominekné Bándoli Bernadett

- November 26-án 8. alkalommal rendeztük meg iskolánkban a Suli Harmónia Általános Iskola és Óvoda intézményben a Szép- és helyesíró versenyt.
Nagyon örültünk, hogy 40 diák vett rész a megmérettetésen. Sárvárról a Gárdonyi és Nádasdy iskolából, Rábapatyról, Bobáról is érkeztek gyerekek, de
részt vettek a mi tanulóink is. Évek óta azért rendezzük meg versenyünket, hogy bebizonyítsuk, ebben a mai rohanó, technikai eszközön alapuló világban is van értéke a szépen végzett munkának, a kézírásnak. - mondta Pörge Judit, majd folytatta.

- A verseny után finom uzsonnával kínáltuk meg vendégeinket, köszönet ezért  támogatóinknak. Majd kézműves foglalkozáson vehettek részt a tanulók. A
zsűri ez alatt szorgalmasan javított. Ezt követte az eredményhirdetés, a zsűri elnöke Matócza Lenke sárvári nyugdíjas pedagógus volt. Öröm volt nézni
a kerekded, szabályos betűket, a hibátlan munkákat. Az első helyezettek könyvjutalmat és ceruzatartót, a második helyezettek könyvet, a harmadik
helyezettek rajzfüzetet és noteszt kaptak az oklevél mellé. A többiek pedig egy-egy füzetet és emléklapot vihettek haza.

Második osztályban a következő tanulók értek el helyezést:

I. hely: Kulman Mirella Bobai Általános Iskola
II. hely: Bagó Anna Nádasdy Ált. Iskola Sárvár
III. hely: Joó Dorka Sárvári Gárdonyi Géza Ált. Iskola

Harmadik osztályosok közül:

I. hely: Gerencsér Dóra Sárvári Gárdonyi Géza Ált. Iskola
II. hely: Horváth Réka Sárvári Gárdonyi Géza Ált. Iskola
III. hely: Nagy Elek Suli Harmónia Ált. Iskola és Óvoda Káld

Negyedik osztályban:

I. hely: Győrvári Bálint András   Sárvári Gárdonyi Géza Ált. Iskola
II. hely: Mészáros Eszter          Sárvári Gárdonyi Géza Ált. Iskola
III. hely: Farkas Gabriella Suli Harmónia Ált. Iskola és Óvoda Káld

Bízunk benne, hogy a résztvevő diákok és tanárok, kísérők jól érezték magukat iskolánkban és jövőre is eljönnek versenyünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!