Káld

2016.10.04. 13:59

Őszi kertlátogatás az Új-hegyen

Káld- A Káldi Kertbarát Kör őszi kertlátogatást szervezett az Új-hegyre, ahol Kiss Gáborné látta vendégül a kis csapatot.

Civil Tudósítónktól

Mire a tagok odaértek, már rotyogott a bográcsban a gombás gulyás. Az asztalon különböző sós és édes sütemények várták a tagokat, akik érkezésükkor finom aszúval koccintottak. Az üdvözlést és kóstolót követően a szép őszi napsütésben körbejárták a hegyet, megtekintették a szomszédos szőlőket és gyümölcsösöket. A séta után szalonnasütés kezdődött. Közben Dénes Imréné, a Kertbarát Kör vezetője megköszönte a tagoknak a foglalkozásokon való aktív részvételt, a sok segítséget és lelkesedést, amivel életben tartják ezt a nagy múltú civil szervezetet. Jó egészséget és kitartást kívánt a további munkákhoz. Késő délutánig tartott a beszélgetés és tapasztalatcsere, majd a tagok megköszönték a szíves vendéglátást Kiss Gábornénak és családjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!