rendőrségi hírek

2018.03.17. 09:06

Két anyagi káros balesetet és egy eltiltott sofőrt hozott a péntek Vas megyében

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei:

police.hu

A police.hu összefoglalója alapján- a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrökk – az elmúlt 24 órában – kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Sajnos pénteken is volt dolga a Vas megyei rendőröknek Fotó: Illusztráció/ VN- Archívum

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy az útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

A járőrök 2018. március 16-án egy személygépkocsival közlekedő rábasömjéni lakost igazoltattak a Kemenesmagasi és Vönöck közötti útszakaszon. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy az 51 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezette a járművet, ezért a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!