Baleseti összesítő

2018.07.08. 10:36

Ittasan okozott balesetet egy férfi Szentgotthárdnál

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hat, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Nem tudta megfékezni a lejtőn felgyorsult kerékpárját egy helyi férfi Kőszegszerdahelyen. Így, miután elveszítette uralmát a kétkerekű felett, az árokba csapódott vele. A baleset következtében a biciklis az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült.

Egy peresznyei nő Bő felől Tompaládony irányába tartott személygépkocsijával, amikor áttért a szemközti sávba és érintőlegesen egy, a járművét éppen előző személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében egy személy az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Egy terelő táblát akart kikerülni egy személygépkocsival közlekedő helyi férfi Szentgotthárdon és a manőver során egy, a szemközti sávban közlekedő személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A sofőrnél felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.- összesítette a történéseket a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!