Várják az érdeklődőket

2018.10.23. 12:06

Vagyonvédelmi tanácsokat ad a rendőrség Vépen

Október 24-én vagyonvédelmi tanácsadást tartanak a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai.

police.hu

Az áldozattá válás megelőzése hívta életre azt az országos kezdeményezéssel indított, a „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program”-ot, amelynek keretében a lakosság közvetlenül fordulhat munkatársainkhoz. Az eseményre ellátogatóknak lehetőségük nyílik a vagyonbiztonságot elősegítő műszaki-technikai eszközök megismerésére, továbbá számos javaslattal, tanáccsal is gazdagodhatnak majd annak érdekében, hogy betartásukkal az áldozattá válás minél nagyobb arányban elkerülhető legyen.

A bűnmegelőzési szakemberek ezúttal Vépen várják az érdeklődőket, az alábbiak szerint.

Időpont: 2018. október 24-én, 12 óra és 17.30 óra között bűnmegelőzési tanácsadás.Helyszín: Vépi Művelődési Ház és Könyvtár udvarára kitelepült Mobil Bűnmegelőzési Centrum (Vép, Kolozsvári u. 3/A.).

Időpont: 2018. október 24-én, 16 órai kezdettel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai által tartandó lakossági fórum.Helyszín: Vépi Művelődési Ház és Könyvtár nagyterme (Vép, Kolozsvári u. 3/A.) – olvasható a police.hu-n.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!