baleseti összesítő

2019.01.10. 09:46

Baleseti összesítő – Ez történt szerdán Vas megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársaink további négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

police.hu

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2019. január 9-én, Szombathelyen. Egy helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Bólyai János utcában, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, autójával behajtott a Bartók Béla körút kereszteződésébe, ahol nekiütközött egy másik gépjárműnek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében a rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a megváltozott út és időjárási körülményeknek megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!