a forgalmat is lezárták

2019.12.20. 08:27

Öt autó ütközött a 87-es úton, Gencsapáti közelében, majd újabb baleset történt (frissítve)

A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk Gyöngyösfalu és Gencsapáti között, a 87-es számú főúton.

Horváth Balázs, vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

9:52

Pénteken reggel egy Volkswagen haladt Kőszeg felől Szombathely irányába a 87-es úton, amikor Gencsapáti közelében, a „kőszegi egyenesben” egy őz futott az autó elé, amit el is gázolt.

Az őz a szembejövő sávba csapódott egy másik Volkswagen elé, ami szintén átment rajta. Szombathely felől ekkor érkezett egy harmadik Volkswagen, ami az előtte vészfékező és a vadat másodszor elütő autónak ütközött hátulról.

Fotó: Horváth Balázs

A három autós értesítette a rendőrséget, majd a járőrök a helyszínre is érkeztek, mikor Szombathely felől egy Renault későn vette észre az előtte álló sérült járműveket és a hátul lévő kocsinak ütközött. A Renault mögött egy – szintén – Volkswagen érkezett, ami a Renault hátuljába csapódott.

Fotó: Horváth Balázs

Ekkor már a baleseti helyszínelőt is kihívták, már tartott a rendőri intézkedés, amikor két újabb Kőszeg felől érkező autó csúszott egymásba, ők egymás között meg tudtak egyezni.

A balesetsorozatban nem sérült meg senki.

 

8:28

Az elsődleges információk szerint anyagi kárral járó közlekedési baleset történt 2019. december 20-án 7 óra 31 perckor a 87-es számú főút 36-os kilométerszelvényénél, ahol három jármű ütközött.

A gépjárműforgalom a helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán- írja a police.hu.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában