bántalmazta, belehalt

2017.11.16. 20:24

Emberölés történt a Vas megyei Kenézen (galériával FRISSÍTVE)

Elfogta a rendőrség a kenézi emberöléssel megalapozottan gyanúsítható férfit.

vaol.hu

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. november 16-án 18 óra 23 perckor az egyik kenézi lakóházban holtan találtak egy férfit. A cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy 60 éves helyi lakos, aki olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy az a helyszínen belehalt a sérüléseibe – olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrök a férfit a lakóhelyén elfogták, kikérdezése jelenleg is tart. A helyszínelés folyamatban van. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.- írja a police.hu

A helyszínről tudósító kollégánk arról számolt be, hogy a Kossuth utcában, a templomtól nem messze lévő családi házban történt a gyilkosság. A helyszínen lévő házak ablakaiban nézelődtek a lakók, de nyilatkozni senki nem akart. A helyszínelés várhatóan késő éjszakába nyúlóan tart.

FRISS (11.17.)

  • A faluban is téma a tegnap esti emberölés. A kenéziek úgy tudják, hogy egy bozzai férfi az áldozat, akit a kenézi házban a házigazda ölt meg – feltehetően italozás közben. Azt is beszélik, hogy a férfi lapáttal ütötte le áldozatát.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában