Tragédia

2019.07.23. 10:15

Halálos gázolás történt Vas megyében – Idős férfi az áldozat

Halálra gázoltak egy 66 éves férfit a 8-as főúton, Magyarszecsődnél kedden reggel.

MTI, police.hu, Horváth Istvánné

 

Fotók: Horváth Istvánné

Kedden reggel Magyarszecsőd felől Körmend irányába tartott egy Toyota személyautó a 8-as főúton, amikor lakott területen kívül egy kerékpárost gázolt el.

A nyomok alapján a biciklis eddig ismeretlen okból keresztbe fordult az úton, a felezővonal közelében keresztben volt az úton, amikor az autó elütötte, a kerékpáros középkorú férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A 8-as főút ezen szakaszán tilos a kerékpározás, csak célforgalomban lehet bemenni. A baleset idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt, ami miatt nagy torlódás alakult ki a környéken és a 86-os főúton is.

10.15

A tájékoztatás szerint a biciklist egy vele azonos irányba haladó autó ütötte el.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a korábban elrendelt forgalomkorlátozást már feloldották az érintett szakaszon.

8.00

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost Magyarszecsőd belterületén 2019. július 23-án 6 óra 20 perckor. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros a baleset során súlyosan megsérült írja a police.hu.

Az érintett útszakaszon 2019. július 23-án 6 óra 30 perctől teljes útlezárás van érvényben. Munkatársaink a forgalmat Magyarszecsőd településen keresztül terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában