Vádemelést javasolnak

2018.04.18. 08:18

Kanyarodás közben ütközött a két autó Kám térségében

Lezárult az eljárás a Vas megyében történt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset ügyében.

police.hu

Fotó: Illusztráció

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. október 17-én a 8-as számú főúton, Kám térségében. Egy csipkereki férfi Skoda típusú személygépkocsival közlekedett a 7359-es számú úton, amikor a főútra történő kanyarodása során nekiütközött egy Alsóújlak felől Szemenye irányába haladó másik gépjárműnek. Az ütközés következtében a Skoda megpördült és a szalagkorlátnak csapódott, a másik jármű pedig az úttest szélére sodródott. A balesetben a csiprekeki sofőr és egyik utasa könnyű, míg a kocsiban tartozódó másik személy súlyos sérüléseket szenvedett.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.- írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!