Baleset

2019.06.16. 09:56

Ittas sofőr okozott súlyos balesetet a 84-es főúton Gérce közelében (Frissítve)

Mindkét járművezető megsérült, kórházba szállították őket.

HI, Police.hu

Fotó: HI

Ittas volt az a sofőr, aki vasárnap balesetet okozott a 84-es főúton Gérce közelében. Az általa vezetett Opel Sárvár irányába haladt, amikor lassan áttért a szembejövő sávba. Itt még szerencsére a szemből érkező másik Opel vezetője a padkára hajtva el tudta kerülni a balesetet, csak a tükör ütközött érintőlegesen a másik autó tükrével, ezután egy kisbusz vezetője is szerencsésen megúszta a karambolt, de a kisbusz mögött érkező Mitsubishi terepjáró frontálisan ütközött az Opellel, amitől mindkét jármű az árokba csapódva állt meg. Mindkét járművezető megsérült, kórházba szállították őket. A baleset miatt a 84-es utat teljesen le kellett zárni Gércénél, a forgalmat elterelték.

Fotók: HI

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 16-án 8 óra 18 perckor két személygépkocsi ütközött össze a 84-es számú főút 57-es kilométerszelvényében, Gérce település közelében – írja a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon 8 óra 40 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Gérce településen keresztül terelik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában