Baleset

2019.01.12. 20:34

Döglött vaddisznót gázolt, majd frontálisan ütközött egy Ford a 86-os úton (Frissítve!)

Körmend felől Szombathely irányába haladt szombaton este egy Ford Focus, amikor Egyházasrádóc és Kisunyom között a sofőr egy döglött vaddisznót vett észre az úton, amit feltehetően nem sokkal korábban gázolt el valami.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A sofőr már nem tudta kikerülni az úton fekvő tetemet, nekiütközött, ez megdobta az autót és a szemből érkező Toyota Yarisnak csapódott frontálisan. Az ütközéstől mindkét autó az út menti árokban, felborulva állt meg.

A balesetben a vétlen Toyota vezetője könnyebben, a hátul ülő 8 éves gyerek súlyosan megsérült, a Fordban utazó két ember pedig szintén súlyos sérüléseket szenvedett. A mentők mindenkit kórházba szállítottak.

 

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott. A műszaki mentés folyamán, mikor a Fordot újra a kerekeire állították, az autó motortere a kifolyt olajtól füstölni kezdett, ezt a helyszínen egy poroltóval ideiglenesen sikerült megszüntetni, de végül a tűzoltókat is ki kellett hívni, akik egy sugár segítségével visszahűtötték a motorteret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában