Ön dönt: Iszik vagy vezet?

2018.05.21. 09:04

Két ittas sofőrt is elkaptak a rendőrök Vas megyében

Vasárnap két esetben is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda.

police.hu

Fotó: Shutterstock

 

A járőrök 2018. május 20-án egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A 45 éves férfivel szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően vett részt járművével a közúti forgalomban 2018. május 20-án az a férfi is, akit Celldömölkön igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a motorral közlekedő helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Celldömölki Rendőrkapitányság előállították. A 42 éves motoros a vezetői engedélyét sem tartotta magánál, ezért vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!