bűncselekmény

2019.05.13. 14:30

Lopni próbált a szentgotthárdi üzletből, de megszólalt a riasztó (videó)

A Körmendi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi azonosításában.

police.hu

Fotó: police.hu

A Körmendi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi azonosításában.

A Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18030/238/2019. bűnügyi számon lopás vétség kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást a képen látható ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. május 4-én 23 óra 15 perckor egy szentgotthárdi üzletbe kísérelt meg bejutni, azonban a riasztórendszer működésbe lépett, a férfi pedig ezt követően sietősen távozott. Az üzletből eltulajdonítás nem történt.

A feltételezett elkövető 20-30 év körüli, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos színű, gombos kabátot, világos színű nadrágot és sportcipőt, valamint vállon átvethető táskát viselt.

Videó: youtube.com/PoliceHungary

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyéve kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! – írja a police.hu

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!