ittasan

2018.07.10. 09:53

Rendőrkézre került az autós, aki elhajtott, miután ütközött

Bük felől Bő irányába tartott járművével egy akkor még ismeretlen személy, aki haladása során az előtte forgalmi okból lassító Mercedes típusú személygépkocsi hátuljának ütközött, majd távozott a helyszínről.

police.hu

Fotó: Illusztráció

A Mercedesben utazók nem sérültek meg, az autóban anyagi kár keletkezett. A rendőrség munkatársai röviddel a bejelentés után, az adatgyűjtést követően lakásáról állították elő azt a bői férfit, akinek a járművén fellelhetők voltak a korábbi ütközés nyomai. A járőrök alkoholszondát alkalmaztak a bői sofőrnél, amely pozitív értéket mutatott. Továbbá orvosi ellátására is intézkedtek, mivel látható sérülési voltak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi a baleset következtében könnyebben sérült. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.- írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!