Összefoglaló

2018.09.30. 11:22

Súlyos baleset, ittas vezetés: rendőri intézkedések az elmúlt huszonnégy órából

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Fotó: Illusztráció

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínein is intézkedniük kellett.

Bükön két osztrák és két cseh állampolgár vitája torkollott tettlegességbe és a nézeteltérésük során bántalmazták egymást. A vitázó feleket munkatársaink a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Acsád felől Vasszilvágy irányába tartott személygépkocsijával egy acsádi lakos, amikor elvesztette uralmát az általa vezetett jármű felett, majd az árokba csapódott. A baleset következtében a gépjármű utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A gépjármű vezetője esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a Kőszegi Rendőrkapitányságon.

Szombathelyen egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a gépjárművezetőjével szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!