Tragédia

2019.08.11. 12:16

Súlyos baleset történt Jánosháza közelében, ketten nem élték túl (frissítve)

Két személyautó ütközött frontálisan a 84-es főúton Jánosháza közelében vasárnap.

Horváth Balázs

21:45

Információink szerint a vasárnap, a 84-es úton, Jánosháza közelében történt baleset két mentőhelikopterrel kórházba szállított sérültje is életét vesztette a kórházban vasárnap délután. Rajtuk kívül még egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg a délelőtti balesetben, egy férfi – a Ford vezetője – pedig sérülés nélkül úszta meg az ütközést.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, vasárnap délelőtt, Jánosháza közelében ütközött két autó, egy Toyota kanyarodott balra a 84-es útról, eközben ütközött egy érkező Forddal.

13:46

Első információnkkal ellentétben nem öten, hanem négyen sérültek meg a Jánosháza mellett, vasárnap történt balesetben, a Ford vezetője sérülések nélkül szállt ki az autóból, de mivel a vele utazó lánya megsérült, ezért ő is elkísérte a kórházba.

Egy életveszélyes sérültet mentőhelikopter, egy másik súlyos sérültet szintén egy másik mentőhelikopter, egy súlyos és egy könnyű sérültet pedig mentőautó szállított kórházba.

A baleset akkor történt, amikor egy Toyota Yaris balra akart kanyarodni a 84-es útról Jánosháza közelében, de közben egy vele azonos irányba haladó Ford Focus kezdte előzni. A két autó összeütközött, a Toyota az út melletti fás területre csapódott.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, a 84-es utat teljesen le kellett zárni.

Fotók: Horváth Balázs

12:30

Információink szerint vasárnap délelőtt egy Toyota Yaris tartott a 84-es úton Jánosháza felől Sümeg irányába, amikor a sofőr egy mellékútra balra kanyarodott, de közben egy vele azonos irányba haladó Ford Focus az előzésébe kezdett. A Ford a Toyotának ütközött, amit az út bal oldalán lévő fák közé lökött. A balesetben öten sérültek meg, egy embert kritikus, életveszélyes sérülésekkel szállított mentőhelikopter a kórházba, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek. A baleset helyszínén két mentőhelikopter is volt.

A mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotók: Horváth Balázs

 

12:00

Információink szerint a járművekbe több ember beszorult, őket a sárvári és a jánosházi tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki.

A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett a súlyos sérültek elszállításához. Az egyik helikopter nem sokkal dél előtt távozott a helyszínről, a másik délben még a balesetnél volt.

A mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a forgalmat elterelik.

 

Fotók: Horváth Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában