Frontális ütközés

2019.06.09. 07:05

Súlyos baleset Kőszegnél szombat éjjel – Vad miatt ütköztek

Négy ember súlyosan megsérült abban a balesetben, ami szombaton késő éjjel történt Kőszeg és Horvátzsidány között.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

Egy Ford Fiesta tartott Horvátzsidányból Kőszeg felé, amikor az autó elé egy őz futott. A sofőr már nem tudta elkerülni az ütközést, elütötte az őzet, majd megijedt és balra rántotta a kormányt, áttért a szembejövő sávba és frontálisan ütközött a szemből érkező Peugeot 206-ossal. Mindkét autó az árokba csapódott.

Fotó: Horváth Istvánné

A Peugeot vezetőjét a tűzoltók csak hosszas munkával tudták kiszabadítani a teljesen összeroncsolódott autóból, majd a mentők stabilizálták az állapotát és nagyon súlyos állapotban szállították kórházba. Információink szerint a másik három sérült is súlyosan megsérült, őket is kórházba vitték.

Úgy tudjuk, hogy a balesetet okozó Ford hölgy vezetője jól ismerte az útszakaszt, és tudta azt is, hogy nagyon sokszor lehet itt vadakkal találkozni.

A műszaki mentésben a kőszegi, a horvátzsidányi és a szombathelyi tűzoltók is részt vettek. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában