rendőrségi összefoglaló

2018.05.15. 08:33

Számos baleset és jogsi nélküli vezetés is történt hétfőn

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és három, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül a rendőrség munkatársai – az elmúlt 24 órában – további hat, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. május 14-én, Ivánc és Őriszentpéter között, ahol egy gépjármű árokba csapódott. Egy daraboshegyi férfi személygépkocsival közlekedett a 7451-es számú úton, amikor haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben az autó utasa, egy 54 éves daraboshegyi nő súlyos sérüléseket szenvedett. A Körmendi Rendőrkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A járőrök 2018. május 14-én – anyagi káros közlekedési baleset helyszínén – egy tömördi lakossal szemben intézkedtek Simaság belterületén. A rendőrök megállapították, hogy a 22 éves férfi vezetői engedély nélkül vett részt járművével a közúti forgalomban, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.- számolt be az eseményekről a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!