Baleset

2019.05.24. 16:07

Életveszélyesen megsérült egy motoros Sárvár közelében (Frissítve!)

A baleset miatt a 84-es utat teljesen le kellett zárni egy szakaszon, a forgalmat Sárvár belterülete felé terelték.

HI, Police.hu

Fotó: HI

17.00

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba azt a motorost, aki péntek délután szenvedett balesetet Sárvár közelében. A fiatal motoros Sárvár felől, egy mellékútról érkezett a 84-es úthoz, de nem vette figyelembe a stop táblát és a kereszteződésbe hajtott, ahol ütközött egy szabályosan érkező Renault személyautóval. A motor kettészakadt az ütközés erejétől, a motoros a szélvédőre és a tetőnek csapódott. Az autóban utazók nem sérültek meg.

A baleset miatt a 84-es utat teljesen le kellett zárni egy szakaszon, a forgalmat Sárvár belterülete felé terelték.

Fotó: HI
Fotó: HI
Fotó: HI
Fotó: HI

15.45

Az elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. május 24-én 14 óra 48 perckor a 84-os számú főút 62-es kilométerszelvényénél, ahol egy személygépkocsi motorral ütközött – írja a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 15 órától teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket mindkét irányból Sárvár-Hegyközség irányába terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában