Tűzeset

2019.07.20. 14:37

Eloltották a tűzoltók a Püspökmolnári külterületén égő lángokat (frissítve)

Több hektárt érint a tűz.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

16:30

Mintegy húsz hektáros területen égett a tarló, és körülbelül százötven darab szalmabála is lángra kapott Püspökmolnári külterületén. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról dolgoztak a szombathelyi, a körmendi és a sárvári hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltók, akik eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

15:40

Nagy területen kapott lángra a tarló és mintegy százötven darab szalmabála Püspökmolnári külterületén. A tűzeset során egy bálázógép is kiégett. A lángok oltásán közös erővel dolgoznak a szombathelyi, a körmendi és a sárvári hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltók.

14:29

Kigyulladt a tarló szombat délután Püspökmolnári külterületén. Mintegy nyolcvan-száz hektárt érint a tűz. A helyszínre a szombathelyi, a körmendi és a sárvári hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is -írja a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában