Baleset

2017.11.17. 19:48

Halálos baleset Csákánydoroszló mellett – FRISSÍTVE

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Csákánydoroszló térségében.

Simon István

Halálos kimenetű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 17-én 17 óra 18 perckor a 8-as számú főúton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsi haladt Körmend felől Ausztria irányába, amikor a főút 173-as kilométerszelvényénél nekiütközött egy, a főúton áthaladni szándékozó kerékpárosnak. Az ütközés következtében a biciklis a szemközti sávban közlekedő másik gépjárműnek csapódott és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – olvasható a police.hu portálon. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a gépjárműforgalmat mindkét irányból Csákánydoroszló belterületén át terelik.

Tudósítónk friss információi:

Legfrissebb információink szerint egy Renault haladt az országhatár irányába a 8-as úton pénteken kora este, amikor Csákánydoroszlónál a vasútállomás felől egy biciklis hajtott ki elé a stop tábla ellenére. A Renault vezetője nem tudta elkerülni a balesetet, elütötte a biciklist. A 70 év körüli biciklis férfi a túlsó sávba esett le épp egy Körmend felé haladó Mercedes elé, ami szintén elgázolta. A férfi a helyszínen életét vesztette, úgy tudjuk, hogy esélye sem volt a túlélésért olyan súlyosan sérült.

A baleset miatt a 8-as főutat több órára lezárták.

Fotó: Simon István
Fotó: Simon István
Fotó: Simon István
Fotó: Simon István
Fotó: Simon István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában