Szombathely

2015.02.25. 11:31

Magyar bajnokok lettek a Rio című koreográfiával a szombathelyi táncosok

Szombathely - Aranyéremmel kezdték és folytatták a Savaria TSE táncosai az idei versenyszezont.

Az idén 45. évfordulóját ünneplő Savaria Táncsport Egyesület szereplése sikerrel folytatódott a Formációs Magyar Bajnokságon. Február 21-én Szigetszentmiklóson a TáncSport Magyar Bajnokságok 3. versenynapján tíz kategóriában avattak magyar bajnokot. A kora délutáni programban a seniorok standard versenyei, a Latin Rising Star és a juniorok formációs döntői zajlottak jó hangulatban, szép számú közönség előtt. A tavaly még társasági táncok kategóriában induló Savaria C csapat tagjai most a mezőny legfiatalabb táncosaiként Junior latin mix B liga kategóriában mérettették meg magukat. Az idén készült, Rio című új koreográfiájukkal kategóriájukban elnyerték a Magyar Bajnoki címet. Büszkék lehetünk a vasi táncosokra, hiszen ez már sorozatban a 3. Magyar Bajnoki aranyérmük. A felkészítő tréner: Horváthné Berta Ágota.

A csapat tagjai:  Drescher Adél,  Hodi Jessica, Kovács Viktória, Kraus Fanni, Meggyesi Bianka, Pék Dorina,  Tánczos Gréta, Tóth Eszter, Ámon Márk, Csejtei Csaba, Csejtei Gergő, Kovács Gergő,  Molnár Dominik, Spiegel Marcell, Szvoboda Gergő, Tóth Dominik


Darázs Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!