KKV

2016.11.02. 22:18

Legyen Ön is a Vas Népe kisvállalati tanácsadója!

Eredeti lehetőséget ajánlunk tevékenységi körének, szakmai kompetenciáinak megismertetésére az Önnek legmegfelelőbb célcsoporttal. A közönség 192 ezer olvasó és több ezres nagyságrendű KKV-s ügyfélkör.

A kis- és közepes vállalkozások gyakran fordulnak tanácsadókhoz, akik segítséget, megoldást nyújtanak. Szeretne régiójában a KKV-k legismertebb tanácsadója lenni? Jelenjen meg a Vas Népe KKV-tipp mellékletében, vaol.hu/kkv oldalunkon! Így könnyebben jut új ügyfelekhez, ismertséghez, hírnévhez. Várjuk bemutatkozását, ha az alábbi témakörökben tanácsokkal, megoldásokkal tudja ellátni a vállalkozásokat: marketing, piacismeret, megrendelés megszerzése (források; közbeszerzés), pénzügyek, fejlesztés (finanszírozás, beszerzés, pályázatírás, projektmenedzsment), vezetés, irányítás (stratégia, menedzsment-, minőségbiztosítás, adó és jog, vezetés, tréning, coaching).

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, a következő címre juttassa el bemutatkozását: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!