Koncertajánló

2014.07.17. 13:50

Új csillogásban a Campus

Debrecen - A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően a Campus Fesztivál idén megújult környezetben, még magasabb színvonalon, igényes helyszínen várja a látogatóit.

Munkatársunktól

Tavaly nyáron minden eddigi rekordját megdöntötte a debreceni Campus Fesztivál, a négynapos rendezvény látogatószáma meghaladta a 60 ezret, ezzel a rendezvény belépett a hazai fesztiválok élvonalába. Az idei Campus Fesztivált július 23-a és 27-e között tartják a Nagyerdőn. Számos hagyomány folytatódik, és nem csak programokban lesz különleges, hanem látványban és a programhelyszínek egyedi kialakításában is. A fesztivál visszaköltözik a már megújult Nagyerdei Stadion szomszédságába, újra megcsodálhatjuk a fesztivál emblémáját jelentő Víztornyot. A több mint 100 éves impozáns méretű építmény különleges megvilágítása újra varázslatos látvány lesz, csakúgy, mint a hazai labdarúgás leglátogatottabb arénája, a május 1-jén átadott Nagyerdei Stadion fesztiválra hangolt fényjátéka.

Az évről évre gondosan összerakott programot mindig a kulturális sokszínűség jellemezte, ezt a hagyományt természetesen most sem kell majd nélkülöznie a fesztiválozóknak. A Campus hazai és nemzetközi produkcióinak zenei arculata minden műfajra kiterjed. A közel húszhektáros összterületű fesztiválon nem csak a zene dominál majd, lesz színház, mozi, sport, humor, képzőművészet, költészet és gasztronómia is.

A nemzetközi felhozatalt erősíti a dán The Asteroids Galaxy Tour zenekar. Először lép közönség elé Debrecenben a svájci DJ Antoine. A kétszáznál is több fellépőt kínáló programban a legnagyobb várakozás a hazai pályán koncertező, idén 25 éves Tankcsapdát övezi. Idén sem kell nélkülöznünk az előző évben nagy sikert aratott Rúzsa Magdit, valamint Majka & Curtis zenekaros produkcióját. Részletes program a fesztivál honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!