Körmend

2013.11.20. 20:35

Terjeszkedhet a kamerarendszer

Körmend - Az önkormányzat a polgárőrökkel karöltve legutóbb a színházteremben rendezett bűnmegelőzési és konzultációs programot.

Tóthné Mátyás Krisztina

Szabó Ferenc alpolgármester köszöntője után a városi térfigyelő videó rendszerről tartott prezentációt egy biztonsági cég. Bemutatva a rendszer működését, vázolva a lehetséges további fejlesztési irányokat. Körmend közbiztonsági helyzetéről, kiemelten a közterületi hatósági tevékenységről Szendrődi Barnabás kapitányságvezető adott tájékoztatást, átfogóan értékelve a terület számszaki adatait is.

A Katasztrófavédelem és Mérésügyi Hatóság részéről a gázkészülékek és kémények karbantartásának fontosságáról Siskovits Antal referált, és felhívta a figyelmet ezen készülékek és szerkezetek jó és megbízható működtetésére. A város iskoláival a diákok biztonságának érdekében végzendő prevenciós munka további folytatásáról, a kialakí tott kapcsolatrendszer fejlesztéséről Molnár Sándor, a Körmendi Polgárőr Egyesület elnöke, valamint Kercsmár István rendőr alezredes, a körmendi rendőrkapitányság osztályvezetője szólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!