Körmend

2016.07.13. 06:58

Minőségi a ProArt

Körmend - Ismét elnyerte a rangos ProArt díjat a ma induló rockfesztivál. Ez egyben a tartós minőség elismerése is.

Kozma Gábor

Az ország legnagyobb kerti partija,  az  AlteRába immáron másodszor  lett a MAHASZ-díj birtokosa. Így a körmendi újra a zenekarok kedvenc fesztiválja, ami magas szakmai minőség. Hegedűs László főszervező örül az elismerésnek. - A szavazás alapján a zenekarok kifizetését, a biztonságot, a hangulatot, a hangzást, a kiszolgálást, valamint a szerzői jogdíjak és költségek becsületes kifizetését vették figyelembe. Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra, de nemcsak a szervezők munkáját, hanem a biztonságiakat, a hang- és a fénytechnikát is dicséret illeti - fogalmazott.

A főszervező az idei, július 12-16 között megrendezendő 7. AlteRába fesztiválról szólva kiemelte: több változás is lesz. Megújul a belső felépítés, több lesz a látványelem, korszerűbb a fogadás és az elhelyezés. Az egyik vonzereje éppen a személyessége az eseménynek, ez továbbra is megmarad. A rajongók találkozhatnak a zenekarokkal. A kis színpadi koncertek 17 óráig ingyenesen nézhetők, kiemelt biztonság lesz a területen. Hétvégén családi rendezvényre is várják a közönséget. Hegedűs László hangsúlyozta, hogy a fesztivál élvezi a város vezetése és személy szerint Bebes István polgármester bizalmát, támogatását. - Azon vagyunk a stábbal, hogy az idelátogató ezrek a zenén túl Körmend turisztikai látnivalóival, így a megújuló Batthyány-kastélyegyüttessel is megismerkedjenek.

Címkék#Körmend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!