Kosárlabda

2007.09.28. 02:28

Bajnoki rajt kosárlabdában

Sárvár (gz) - Az utóbbi évek egyik legjelentősebb vérfrissítése történt a Flextronics KSZC NB I/B-s kosárlabdacsapatánál: új tréner és három játékos érkezett.

Gergácz Zoltán

- A régi csapatunkból Kiss Zoltán és Volf Dávid távozott. Helyükre, Szlávik Mátyás, Szupper Péter, Koma Dániel, Németh Péter és Horváth Bence mellé Kovács Ádám (Bp.), Novák Tibor (Tanárképző) és Sági Péter (Kanizsa) érkezett, valamint T-licenccel a falcós Papp Balázs, de ezzel nem végleges a felnőtt játékosok kerete, hiszen néhánnyal még tárgyalásban vagyunk. Neveket viszont egyelőre nem szívesen mondanék - fogalmazott Novák János, a Flextronics KSZC ügyvezetője. - A tősgyökeres és tehetséges helyi fiatalok közül Kiricsi Bálint, Bokkon Bálint, Gerse Gábor, Csejtei Péter és Fonyó István csatlakozott a felnőttekhez. A szakmai munkát Véha Károlytól Szájer József vette át. A gondot az anyagiak jelentik. A jelenlegi állás szerint 7 millió forinttal vagyunk vékonyabbak , mint tavaly ilyenkor, és nagyon hiányzik egy társnévadó szponzor is.

- A játékoskeret nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, de ez még változhat. Az elvárás annak függvénye, hogy milyen irányban, de az első ötben akarunk végezni. A felkészülésünk jól sikerült - mondta Szájer József edző. - Tíz felkészülési meccs van mögöttünk, elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. A kezdő ötöst Szupper, Sági, Horváth B., Novák és Koma alkotja. A kaposvári nyitányon, vasárnap 18 órakor a Meló Diák ellen győzelemmel szeretnénk bemutatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!