Kosárlabda

2007.10.15. 02:27

Ismét nyert a Flextronics

Sárvár (tg) - A B-csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában második győzelmét gyűjtötte be a Flextronics. A sárváriak hazai pályán biztosan verték a Pápát.

Tóth Gábor

Sárvár: SZUPPER 10, Henrik 12/6, HORVÁTH B. 16/3, Novák 2, KOMA 34/3. Csere: Szlávik 11, NÉMETH P. 6, Gerse -, Sági 7/6, Fonyó -. Edző: Szájer József.

Pápa: Csiszár 5/3, Horváth I. 9/3, ÁCS 5/3, ZALACSKAY 22/15, HORVÁTH R. 15/9. Csere: Vajda 3/3, Fülöp 3/3, Rédei -, Kocsis 3/3, Léránt 4. Edző: Vajda József.

A két csapat mindig kiélezett csatát vívott egymással, most azonban a sárváriak várták jobb előjelekkel a mecs- cset: Pápán kiszállt a támogatói körből a főszponzor, gyengült a keret, két forduló után máris edzőváltás történt. Ennek megfelelően kezdte a találkozót a sárvári csapat (2. perc: 5:0), ám a vendégek nem hagyták magukat, sőt a játék irányítását is átvették. Az első negyed után Szájer József aztán rendet tett a hazai fejekben, és együttese - főként Koma és Horváth Bence pontjaival - állva hagyta ellenfelét. Néhány tripla azonban a vendégek oldaláról is behullott, így szoros eredménnyel zárult az első félidő (20. perc: 45:40). A folytatásban is az egyre magabiztosabban játszó hazaiak uralták a meccset, folyamatosan hízott a sárvári előny, s korán eldőlt a mérkőzés sorsa (33. perc: 79:54). Az utolsó percekben már a közönségnek is játszott a Flextronics, amely megérdemelten győzött.

Szájer József: - Egy negyednyi lehetőséget ajándékoztunk ellenfelünknek, aztán rendeztük sorainkat. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!