Kosárlabda

2008.04.07. 02:28

Vélemények a döntőről

Szombathely - Így látták a Magyar Kupa döntőjét az edzők, a csapatkapitányok és az alpolgármester.

Tóth Gábor

Szrecsko Szekulovics: - Óriási meccset, igazi rangadót játszottunk, köszönöm a szurkolóink támogatását. Ma egy kicsit fáradtak voltunk, ezt jelenti a sok eladott labda. De a fiúk becsülettel küzdöttek, eldőlhetett volna a mi javunkra is a mérkőzés - sajnos szerencsénk sem volt. Két jó csapat feszült egymásnak, ám ellenfelünknél több extrát nyújtó játékos akadt, főleg Brooks hajrában nyújtott produkciója döntött. El vagyok keseredve, de megyünk tovább.

Sabáli Balázs: - Mindkét nap, mindkét győzelmünk az igazi csapatmunkáról szólt. Megérdemelten nyertünk a fináléban, erős a csapatom, azt is elviseltük, hogy a hajrában elveszítettük vezéreinket. Ez az első komoly sikerem edzőként, bevallom, meghatódtam egy kicsit.

Kálmán László: - Nagyon el vagyok keseredve. Megtettünk mindent, többször felálltunk, kezünkben volt a döntés, de nem sikerült - nehéz ilyenkor mit mondani. A játékvezetők is belenyúltak a meccsbe, a hazai pálya legkisebb előnyét sem élveztük, ez azért szokatlan egy kupadöntőben. Menni kell tovább, a bajnokságban megpróbáljuk kárpótolni magunkat és szurkolóinkat az elbukott kupaaranyért.

Mészáros Zalán: - Nagyon boldog vagyok, nagyon akartam a győzelmet! Most nagyon erős, nagyon egységes a Paks. Azt is elviseltük, hogy a játékvezetők engem és a Gulyás Robit is kifújták - talán nem véletlenül. Megérdemeljük az aranyérmet!

Dr. Czeglédy Csaba Szombathely sportért felelős alpolgármestere: - Színvonalas volt a kupadöntő, az ilyen mérkőzések miatt építette a város a csarnokot. Most nem sikerült a Falcónak nyernie, de jövőre összejöhet az MK-győzelem. Természetesen nagy volt a várakozás a szombathelyi szurkolók részéről, de a csapat majd a bajnokságban kárpótolhatja az érte szorítókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!