Kosárlabda

2008.06.12. 02:29

Krivacsevics marad

Körmend (vas) - A Polaroid Lami-Véd Körmend kosárcsapatánál szerződést hosszabbított Krivacsevics Dragoljub, újabb két évig irányíthatja a piros-feketéket.

Vastag Nándor

- A jó bajnoki eredmény után folytatni kell a megkezdett munkát - jelentette ki határozottan Krivacsevics Dragoljub. - Igaz, volt egy szlovén ajánlatom is, ám a családom Sopronba költözött, és ez döntőnek bizonyult, mert így nagyon közel lehetünk egymáshoz. Szeretném, ha Mihajlo Miljanics és Hencsey Tamás is maradna, de velük még tartanak a tárgyalások. A játékoskeretet illetően pedig remélem, hogy a magyar kosarasokkal sikerül megegyezni. A légiósaink is jól dolgoztak, elégedett voltam velük. Ocittit azonban térdsérülés hátráltatta az utolsó meccseinken. Őt műteni kell, s az nagy kérdés, hogy utána milyen teljesítményre lesz képes. Henderson és Thomas is hasznos tagja volt a csapatnak, ám ők valószínűleg máshol képzelik el jövőjüket. Az irányító poszton már van kosarasunk Manix személyében, de a 4-es és 5-ös pozícióba is kell szerződtetni játé-kost. Az igazolások persze a magyarok döntésén is múlik. A jelölteket mindenesetre már keressük, szeretném, ha minél hamarabb kialakulna a következő idény játékoskerete.Az már biztos, hogy Manix Auriantal hamarosan érkezik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!