Kosárlabda

2008.08.06. 02:29

Újabb sima siker

Bük (tg) - Második büki edzőmérkőzésén is megverte a magyar női kosárlabda-válogatott német ellenfelét.

Tóth Gábor

- Szakmailag egyértelműen hasznosnak ítélem a büki kirándulást - összegzett Rátgéber László szövetségi kapitány. - Ami munkát el akartam végezni a lányokkal, azt elvégeztük: fontos dolgokat gyakoroltunk. Néhány nyitott kérdésre pedig választ kaptam. A lányok hozzáállására nem lehet panaszom, de azért jelentősen erősödünk majd, ha a sérültjeink csatasorba állnak. Kiváló körülmények között edzhettünk, csak a munkára kellett koncentrálnunk, nagyon jól éreztük magunkat Bükön. A vasi fürdőváros ideális helyszín nekünk, elképzelhető, hogy a jövőben még visszatérünk.

- Korábban vendégül láthattuk Bükön a vívóválogatottat, az öttusázókat, az asztaliteniszezőket, a birkózókat - tudtuk meg Kirchknopf Pétertől, a település sportvezetőjétől. - Egyszer edzőtáboroztak már nálunk a körmendi kosarasok, most pedig a női nemzeti csapat töltött nálunk három napot. Igyekeztünk jó vendéglátók lenni. A jövőben is próbáljuk minőségi sportrendezvényekkel megtölteni a csarnokot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!