Kosárlabda

2008.09.23. 02:29

Perincsics megfelelt

Szombathely (tg) - Ivan Perincsics jól teljesített a próbajátékon, így a Falco leigazolta a négyes poszton használható horvát kosarast. Ezzel teljes a bajnokcsapat kerete.

Tóth Gábor

- Perincsics jó kosaras, hasznos tagja lesz a csapatnak - indokolta döntését a Falco-Szova KC Szombathely trénere, Szrecsko Szekulovics. - Jó keze van a horvát fiúnak, játssza a kosárlabdát, és védekezésben is hasznos. Még csak egy hete van nálunk, de egyre jobban beépül a csapatba, és egyre javul a teljesítménye. A keretünk most már teljes, több játékosra nincs szükségem. Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy az idei gárda van-e olyan jó, mint a tavalyi. Szerintem a mostani Falco erősebb, egységesebb csapat. A magyar vonalunk nagyon megerősödött, a kispadon igazán jó játékosok ülnek, és a légiósaink is jók lesznek. A problémám most csupán az, hogy a csonthártyagyulladással bajlódó Borszéki Csabára és a talpát fájlaló Dennis Vrasaljkóra hosszabb, talán néhány hetes pihenő vár - a Göcsej-kupán a két sérült fiúra biztosan nem számíthatok. A keretünk viszont időben összeállt, mindenki más egészséges, most már csak csiszolnunk kell a csapatjátékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!