Kosárlabda

2009.01.12. 03:27

A tabella éléről folytatja a SZoESE

<b>Szombathely </b> - Az NB II-es női kosárlabda-bajnokság tavaszi folytatását a tabella éléről várja a Szombathelyi Egyetemi SE (SZoESE).

Tóth Gábor

- Tavaly már érezhető volt, hogy ütőképes kis csapat alakulgat Szombathelyen, az idén pedig már tényleg jó, összeszokott gárdánk van - fogalmazott Kláris Zoltán, a csapatot harmadik éve irányító edző. - Jó a korösszetételünk, a tapasztalatabb és fiatalabb játékosok aránya, igazi baráti közösséget alkotunk, továbbá vevők a lányok a munkára. Mindenki hozzátette a magáét a sikeres őszhöz, de kiemelném Kapui Mónika, Haklits Zsuzsanna, Wagner Anna, Hollósy Krisztina, Magyar Gyöngyi és Koman Alexandra teljesítményét. Sajnos Koman szolgálataira a tavasszal valószínűleg nem számíthatok, ugyanis munkahelyi elfoglaltsága Ausztriába szólítja.

- Jó esélyünk van arra, hogy bajnokságot nyerjünk, de a távolabbi jövőről, az esetleges osztályváltásról még nem érdemes beszélni - folytatta a tréner. - A lényeg az, hogy az előttünk álló hetekben becsületesen dolgozzunk, és felkészülten várjuk a folytatást. Sajnos teremgondok nehezítik a felkészülésünket, hol az egyetemi csarnokban, hol a Bolyai termében edzünk - ahol éppen van hely. És még valami: lehet, hogy nevetségesen hangzik, de összesen öt kosárlabdánk van. Ám az ősszel is úrrá lettünk a nehézségeinken, tavasszal is így teszünk. Bízom a lányokban, bízom a sikeres folytatásban.

Eredmények: Kaposvár- SZoESE 61:90, Paks-SZoESE 46:66, Pécs-SZoESE 63:72, Szekszárd-SZoESE 58:72, SZoESE-Szekszárd 71:49, SZoESE-Kaposvár 79:69, SZoESE-Komló 97:52, SZoESE-Paks 73:77 (hosszabbítás után).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!