Kosárlabda

2009.02.21. 03:29

Kecskeméten a kosárlabda bajnokcsapat

<b>Szombathely </b> - A Falco KC kosárlabdacsapata vasárnap, 18 órás kezdéssel az Univer Kecskemét vendégeként folytatja az A-csoportos pontvadászatot.

Tóth Gábor

- A Kecskemét érdekes csapat, tud nagyon jól és nagyon rosszul is játszani - fogalmazott Szrecsko Szekulovics, a Falco-Szova KC Szombathely mestere. - Elvileg a Falco jobb csapat, ám nem árt óvatosnak lennünk. Riválisunk hazai pályán játszik, ráadásul minden egyes pontra szüksége van, ha be akar kerülni a felsőházi rájátszásba - ezért kemény csatára, harcos meccsre számítok. A Kecskemétnek egészen jó, bő kerete van. Ellenfelünk klasszikus center nélkül játszik, a játékosok előszeretettel dobálnak távolról, és egy-egyeznek. A mérkőzés kulcsa éppen ezért a védekezés lesz. Becsülettel felkészültünk, ha úgy játszunk, ahogyan tudunk, akkor nem lehet baj: gyors játékba kell belekényszeríteni a házigazdát. Fontos meccs előtt állunk, nem szabad kikapnunk, egyértelműen győzni utazunk Kecskemétre. Úgy érzem, hogy egyre jobb formában játszunk, nem lenne szerencsés, ha most megtorpannánk. A keretben Pankár kivételével mindenki egészséges, a hangulat jó az öltözőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!