Kosárlabda

2009.04.24. 02:27

Nyílt levél a szövetségbe - hiába

Körmend - A Polaroid Lami-Véd Körmend kosárcsapata két nyílt levelet küldött az MKOSZ-nek, de a szövetség nem válaszol.

Vastag Nándor

A Sport Állandó Választott Bíróságának március végi döntése után, - miszerint a Szolnok nyerte az ominózus, vitatott Bialek kosárral véget ért novemberi mérkőzést - a körmendiek nyílt levelet küldtek az MKOSZ-nek. Többek között arra voltak kíváncsiak, hogy miért nem állt ki határozottabban az igazáért a szövetség, és él-e azzal a lehetőséggel, hogy az ítélet kézbesítésétől számított hatvan napon belül jogorvoslatot kérhet a Fővárosi Bíróságtól. Egy hónap után sem válaszoltak az illetékesek, így a piros-feketék vezetősége újabb levelet küldött, miszerint a kérdéseiket fenntartják, és továbbra is várják a válaszokat.

- Megkaptuk a leveleket, de nem foglalkoztunk velük - tudtuk meg Sterbenz Tamás főtitkártól. - A körmendi csapat képviselői jöjjenek el a szövetségbe, készséggel és szívesen válaszolok minden kérdésükre, de megteszi ugyanezt az elnök, Berényi János is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!