Kosárlabda

2009.09.01. 02:28

Sárvári bizonytalanság: mi lesz az NBI/B-s kosárcsapat sorsa?

Sárvár - Nevezett az új szezonra, de még bizonytalan a sorsa az NB I/B-s Univerzal Pack-Flextronics KSZC Sárvár kosárlabdacsapatának.

Gergácz Zoltán

Az elmúlt idényben is küzdött anyagi gondokkal a sárvári kosárcsapat, de a szezont azért befejezte. A szeptember 20-án rajtoló idényre teljes a bizonytalanság. Csupán annyi biztos, hogy a gárda nevezett, és azt a versenybizottság elfogadta.

- A papírok rendben vannak, a csapat is együtt van, annak ellenére, hogy nincs megállapodás a játékosokkal, de a felkészülést még nem kezdték el a fiúk, holott mások már javában játsszák az edzőmérkőzéseiket - kezdte a nem éppen örömteli hírrel mondandóját Novák János, a sárvári klub ügyvezetője. - Semmit nem javult a helyzet a bajnoki szezon zárása óta. 

Nagy a bizonytalanság, továbbra is óriási szükségünk lenne egy társ-névadó szponzorra. A gondtalan induláshoz minimum ötmillió forint kellene. A nyarat szponzorról szponzorra járva végiggüriztem, most is ezt teszem, különösebb eredmény nélkül. Csupán annyit értem el - ha sikerül indulnunk -, hogy az első három mérkőzésünk időpontját csúsztatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!