Kosárlabda

2010.12.21. 11:21

Változások a soproni női kosarasoknál

Az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Ekaterina Abramzonnal, s helyére fél évre szerződtette Eördögh Editet.

MTI

Az együttes honlapja szerint a 23 éves izraeli idegenlégiós visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Ramat Hasharontól, s a magyar csapat nem gördített akadályt a távozása elé.

Az érkező Eördögh Edit hosszú évekig játszott Sopronban, a csapat kapitánya is volt, s most a Vasas-Csata jóindulatának köszönhetően kerülhetett vissza korábbi klubjához.

"Mindenekelőtt óriási köszönetet kell mondanom a Vasas-Csata vezetőinek, hogy megértették a helyzetet és elengedtek Sopronba - kezdte a hír kommentálását a korábbi válogatott kosaras. - Hatalmas megtiszteltetés, hogy pályafutásom utolsó évét ott fejezhetem be, ahol a legszebb sikereket értem el, és úgy búcsúzhatok a játéktól, ahogy arról mindig is álmodoztam. Mindent meg fogok tenni a csapat minél sikeresebb szerepléséért!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!