Kosárlabda

2012.06.25. 17:35

Erőcsatárt igazoltak

Körmend - A Fortress Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapata egy éves szerződést kötött a honosított erőcsatárral, Pap Ivánnal.

Vastag Nándor

A 4-es poszton bevethető, 204 cm magas, 90 kilós Pap Iván az elmúlt szezonban két magyar csapat szerelését öltötte magára. A rájátszásba nem jutott Nyíregyházán tíz, a negyeddöntős Kecskeméten 12 meccsen szerepelt. Mindkét állomáshelyén átlagban 14 percet játszott és 3,9 pontot szerzett, míg előbbi együttesnél 1,1, utóbbinál 2,3 lepattanót szedett. A vajdasági születésű, Újvidéken nevelkedett 24 esztendős fiatalembert személyesen ismeri a Körmend szerb-osztrák vezetőedzője, Neno Ascserics, a honosított kosarast a tréner kérésére igazolta le a klub. A piros-feketék korábban már Fodor Gergellyel, Ferencz Csabával, Eilingsfeld Jánossal, Csapai Péterrel, Ruják Andrással és Sonyák Bélával megállapodtak a folytatásról, míg szombaton derült ki, hogy Németh Istvánnal nem tudtak megegyezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!