Kosárlabda

2014.10.21. 15:10

Győzelemre készül a SZoESE női kosárcsapata

Szombathely – Győztes kupameccsel a háta mögött az amatőr NB I-es női kosárbajnokság 4. fordulójában szerdán 18.30-kor a Győr II.-t fogadja a SZoESE-Sportiskola.

Tóth Gábor

Az újonc SZoESE a bajnokságban eddig egy győzelmet, két vereséget számlál. Ugyanilyen mutatókkal rendelkezik a soros ellenfél, a Győr II. is. – A Győr fiatal, sokat futó, agresszív csapat, több képzett, ráadásul magas játékost vonultat fel – fogalmazott Kozma Tamás, az újonc SZoESE-Sportiskola trénere. – Veszélyes rivális, hiszen sok függ attól, hogy hányan játszanak vissza az első, NB I-es gárdától. Ha az alapcsapatukkal érkeznek, akkor lehet ellenük esélyünk. Ráadásul először a bajnokság során végre teljes kerettel állhatunk ki. Vagyis bizakodva várom a meccset, szeretnénk győzni.

A SZoESE remekül hangolt a bajnokira, hiszen Hepp Kupa találkozón biztosan verte a szintén amatőr NB I-es SMAFC gárdáját.

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola–Soproni MAFC 89-44 (22-7, 12-22, 31-5, 24-20).

Szombathely, 50 néző, Hepp Kupa női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Esztergályos, dr. Magyari.

SZoESE: CZINDER 18/6, Gusztafik 4, SZABÓ-HAKLITS 14, Horváth P. 8, USZKAI 13. Csere: Mészáros 4, Bicskei 7/3, Gyuricza –, Konti –, Handler 5/3, PORPÁCZI 10, Tóth T. 6. Edző: Kozma Tamás.

– A kupamérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket, gyakoroltuk a játékainkat, taktikai elemeket próbáltunk ki. Örülök, hogy a cserék is jól játszottak, mindenkinek tudtam elég lehetőséget adni. Teljesítettük a kötelezőt, továbbjutottunk – értékelt Kozma Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!