Kosárlabda

2014.12.25. 17:00

Dobogós vasi kosarasok

Szombathely - Egy szombathelyi és egy körmendi csapat is dobogóra állhatott a karácsonyi B33 Kupa regionális kosárlabdatornán.

Tóth Gábor

A Vas Megyei Kosárlabda Szövetség karácsonyi B33 Kupa regionális kosárlabdatornáján három megye 12 csapata lépett pályára a Sugár úti kiscsarnokban. A döntő előtt a Vas Megyei Kosárlabda Szövetség emlékplakettet adott át Németh Lászlónak, aki több évtizedes megyei aktivitás és 54 év játékvezetés után az idén vonult vissza.

A második helyezett szombathelyi Kosáreső SE. Balról Németh Zoltán, Mester Károly, Bulicsek Zoltán és Kecskés Ádám. Fotó: Esztergályos Róbert

Végeredmény: 1. Egerszegi AC, 2. Kosáreső SE Szombathely (Kecskés Ádám, Mester Károly, Németh Zoltán, Bulicsek Zoltán), 3. HSE Vasalja Körmend (Molnár Róbert, Tompa Kristóf, Csáky Gábor, Hajnal Gergely) 4. Szombathelyi Egyetemi SE (Koszogovits Milán, Balogh Rajmund, Kerekes Gábor).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!