Kosárlabda

2015.01.11. 12:08

Farkas Attila visszatért Körmendre

Körmend – Vasárnap közleményt adott ki Zsebe Ferenc, az Egis Körmend ügyvezető elnöke: Farkas Attila a szezon végéig ismét a Rába-parti klub kötelékébe tartozik.

Horváth Erika

Tavaly július elején az volt a Farkas Attilával kapcsolatos hír – aki addig két évet húzott le a körmendi kosárlabdacsapatban –, hogy a klub nem hosszabbít szerződést vele. A 27 esztendős, 208 centis center a Veszprém NB I/B-s együttesénél talált új otthonra, ahol a nyugati csoport negyedik helyén álló csapata meghatározó játékosává vált – 21 pontot és 8 lepattanó volt a mérkőzésenkénti átlaga, ő áll az élen a csoport legjobb pontszerzőinek rangsorában.

Farkas Attila (labdával) alig fél év után tért vissza a piros-feketékhez. Fotó: Szendi Péter

Nos, Farkas Attila pénteken játszott utoljára a veszprémieknél – a Vasas ellen 82-64-re megnyert találkozón 18 pontot és 5 lepattanót jegyeztek a neve mellett. Szombaton már ott volt Körmenden, és szemtanúja lehetett az Alba elleni diadalnak.

Vasárnap pedig már róla szólt az új körmendi hír: Farkas Attila aláírta a szerződést, amelynek értelmében az idei szezon végéig az Egis Körmend csapatának játékosa lesz. A megállapodás lehetőséget ad arra is, hogy megfelelő teljesítmény esetén a a következő szezonban is Körmenden játszhasson. Farkas Attila hétfőtől már munkába áll Déri Csaba keretének tagjaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!