Kosárlabda

2015.01.15. 15:48

Meglepetésre készül NB I-es női kosárcsapat

Szombathely – Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 12. fordulójának pénteki rangadóján (18.00) a harmadik SZoESE a második TFSE gárdáját fogadja.

Tóth Gábor

Az újonc SZoESE-Sportiskola eddig remekül teljesít a bajnokságban, a tíz csapatot felvonultató nyugati csoport harmadik helyén áll (7 győzelem, 4 vereség) – az alapszakasz végén az első négy jut a felsőházba. A TFSE a tabella második helyéről várja a mérkőzést, 11 bajnokijából csak egyet veszített el. A budapesti mérkőzésen biztosan nyert (81-67) a szombathelyiek ellen is.

– Fűti a lányokat a visszavágás vágya, ám a TF jobb erőt képvisel nálunk – fogalmazott higgadtan Kozma Tamás, a Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola trénere. – De az, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, még nem jelenti azt, hogy ne okozhatnánk meglepetést. Hiszen jó formában vagyunk, hazai pályán, saját szurkolóink előtt játszhatunk, együtt van, az edzéseken remekül dolgozik a társaság. Ugyanakkor nem történik tragédia, ha kikapunk. Ez a találkozó egy remek erőfelmérő lesz a számunkra – nem ezen a meccsen múlik a felsőházi tagságunk. Tanulmányai miatt Földi Gyöngyvért egy időre elveszítettük, ez komoly érvágás, de mindenki más bevethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!