Kosárlabda

2009.04.17. 02:28

A Kaszások ellen a sárvári kosárcsapat

Sárvár - Ma 18 órakor idegenben, a Bp. Kaszások ellen kezdi meg a rájátszást a 9-16. helyért az Univerzál-Pack FKSzC együttese.

Gergácz Zoltán

Az utóbbi években többnyire dobogós helyen végzett az NB I/B-s sárvári kosárcsapat, így kicsit csalódás számukra, hogy ezúttal csak a 9-16. helyért kezdhetik meg a rájátszást. Ám az okok ismertek: az anyagiak játszottak közre abban, hogy nem tudták teljesíteni a kitűzött célt.

- Nincs mit szépíteni ezen, csalódás számunkra az alapszakaszban elért 5. helyünk - mondta Szájer József edző. - Az előttünk végzők közül a Sopronnal és a Veszprémmel szezon előtt is számoltunk, de a Kanizsa és a Bonyhád elé - ahogy ott is voltunk - mindenképpen beférhettünk volna. Ez már a múlt, most előre kell tekintenünk, s a hátralévő meccseken tudásunk legjavát nyújtva ismét a győzelemre törekedni. Az évközi gondok ellenére is szeretnénk normálisan lezárni az idényt. Annyi biztos, hogy a zűrös anyagi háttér ellenére is elutazunk, s hogy a kezdőcsapatból Szupper sérülés miatt nem állhat a rendelkezésemre. Az április 21-ei visszavágónak egyelőre csak időpontja van (18.00), helyszíne még nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!