Kosárlabda

2009.05.08. 02:28

A Körmend ma Debrecenbe látogat

Debrecen - A Polaroid Lami-Véd Körmend kosárcsapata ma 18 órától utolsó előtti bajnoki meccsét játssza a DEKE otthonában.

Vastag Nándor

Az alsóházi rájátszásban zajló mérkőzés már tét nélküli, mert a kieséstől fenyegetett, utolsó előtti Debrecen egy hete nyert az Univer otthonában (77:99), így az EnterNet a rosszabb egymás elleni eredmények miatt biztosan sereghajtóként fejezi be a bajnokságot. A DEKE a hírek szerint meg is vált légiósaitól, így a Körmend negyedik meccsét is győzelmi eséllyel várja. Csak az a kérdés, hogy a szerdai, Kaposvár elleni szoros találkozó fáradalmai (95:88) mennyire látszódnak meg Ferenczéken.

- Négy külföldinek lejárt a szerződése, és egyedül a center, Gary Ware maradt a debrecenieknél - mondta Hencsey Tamás, a piros-feketék edzője. - A légiósok nélkül már nem olyan erősek, de azért a fiatal játékosaik is ügyesek, főleg Kutasi Gergely játszik jó formában. A két bajnoki közelsége miatt csak egy átmozgató edzést tartottunk, s majd kiderül, hogyan bírjuk erővel a meccset, mindenesetre most is nyerni szeretnénk. Fodor Gergely edz, ám egy apró sérülés miatt nem akartuk kockáztatni a szereplését a Kaposvár ellen. Ha nem muszáj, akkor Debrecenben sem játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!