Kosárlabda

2009.03.19. 03:26

All Star-gála az új válogatottal

<b>Budapest</b> - A jövő szombati, Nyíregyházán sorra kerülő All Star-gálán mutatkozik be az újjászervezett férfi kosárlabda-válogatott, amely jelentős fiatalításon esett át.

Vas Népe

A sajtótájékoztatón Mészáros Lajos szövetségi kapitány azt emelte ki, hogy a nemzeti együttes csak akkor harcolhatja ki az A osztályban maradást az augusztusi pótselejtezőn, ha a fiatalok sikeresen beépülnek a rutinosabbak közé. A nyírségi fesztiválon a piros-fehér-zöldek az NB I All Star ligaválogatottjával csapnak majd össze. A húszas keretben kilenc újoncot avatunk, köztük a 31 éves Bódi Ferencet is. Változott a stábom is, mivel Horváth Imre és Monok Tibor helyett idén Dzunics Braniszlav és Sabáli Balázs segíti a munkámat - nyilatkozta Mészáros Lajos.

Az All Star-gála csapatai. Magyarország: Kálmán László (Falco KC-Szombathely), Fodor Márton (Polaroid Lami-Véd-Körmend), Horváth Ákos (Univer), Váradi Kornél (Szolnok), Hanga Ádám (Albacomp), Kiss Zsolt (Atomerőmű), Kámán Tamás (ZTE), Bódi Ferenc (Dombóvár), Sitku Ernő (Nyíregyháza), Horváth Zoltán (Falco), Tóth Norbert (Pécs), Körtélyesi Gergely (Sopron). Szövetségi kapitány: Mészáros Lajos.

All Star ligaválogatott: Thomas Kelley (Pécs), David Brooks (Sopron), Nickolas Williams (Atomerőmű), Andrija Csirics (Falco), Gregory Danielson (Univer), Anthony Dill (Dombóvár), Larry Welton (Kaposvár), Ivan Perincic (Falco), Scott Morrisons (Albacomp), Orosz László (Kaposvár), George Banks (Körmend), Brane Savic (Nyíregyháza). Edző: Nagy Ákos (Albacomp).

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!