Kosárlabda

2014.05.02. 14:11

Az 5. helyért harcolnak a lányok

Szombathely - A Savaria Egyetemi Központ csarnoka ad otthont vasárnap az egyetemi női kosárlabda-bajnokság 5–7. helyéről döntő hármas tornának.

Tóth Gábor

A sportág kedvelői három mérkőzést láthatnak. A 2013/20124-es pontvadászat utolsó erőpróbáját 11 órakor a PTE PEAC–TFSE találkozó nyitja, majd 13 órakor SZoESE–TFSE, 15 órakor pedig SZoESE–PTE PEAC mérkőzést rendeznek. Az eredményhirdetés a tervek szerint 16.45-kor kezdődik.

– Az alapszakaszban mindkét riválisunktól kikaptunk, az erőviszonyok és a szűkös keret miatt csak a TF elleni győzelemre látok reális esélyt – fogalmazott a Szombathelyi Egyetemi SE női kosárcsapatának az edzője, Szabó László. – A TF fáradtan lép pályára ellenünk, ki kell használnunk a frissességünket, és a hazai pálya előnyét. A pécsiek ellen aztán már a tisztes helytállás lesz a cél. Mint mondtam, szűkös a keretünk, ráadásul Tóth Tamara iskolai elfoglaltság miatt hiányzik.

Érdekesség, hogy eredetileg négy csapatnak írták ki a tornát, de az ELTE-BEAC visszamondta a részvételt, így a fővárosiak zártak a bajnokság 8. helyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!